HTML

Krémmárka-voks, bőrápolás felsőfokon

Fogyassz, szenvedj - tudatosan.

Rovatok

Friss topikok

  • Marika Bécs: Szoval en meg nemismerem a keszitmenyt ezert szeretnem kiprobalni csaknincsjel hogy hogyan rendelh... (2016.08.01. 17:21) A-vitamin, retinol
  • HomeGnome: @Ameliox: Szia!Tudnál ebbe segíteni,mert még nem sikerült olyan patikát találnom,ahol szalicil sav... (2011.12.21. 19:10) Hámlasztás, bőrmegújítás, AHA, BHA, savazzunk!
  • richardtaylor: nekem is rozáceás a bőröm szerencsére a la roshe posey rosaliacja úgy visszahúzta h a bőrgyógyászo... (2011.11.13. 13:27) Diagnosztizálj!
  • Om Yasmeen: Sziasztok, Köszi a sok jó tippet. Nekem főleg az arcom van kitéve erős napsugárzásnak. Eddig még ... (2011.02.27. 00:48) Harc a pigmentfoltok ellen
  • Anitat: Remek gyűjtemény, köszi! (2010.04.28. 14:55) Bioderma, Avene és társaik

Linkblog

Kencefice karácsonyra

2007.12.13. 11:39 bagaela

Egyre kevesebb az idő karácsonyig, lassan már hallani is a szépen csengő-bongó harangok hangját, mint ahogyan az egy valamirevaló amerikai karácsonyi filmben lenni szokott. Vagy inkább valami baljós hangzavar közeleg?

Mivel fogyasztói társadalomban élünk, és ezen blog szerkesztői mind-mind kence-függőnek mondhatja magát, ezért összeszedtünk pár instant ajándékot. Szépitkezős-kenegetős-megőrülős csomagokat, szigorúan csak nőknek, de nem feltétlenül nőktől!
Lelőhelyek az oldal alján.

~A babapopsi-simaságú bőrért:
Ez a Clinique 3 részes csomagja, egy teljes méretü szérum, egy, az eredeti kiszereléshez képest kb. fele mennyiségű hozzávaló maszkkal és egy mini szemkrémmel, a szérum árában. A termékek értéke kb. duplája az árnak, ajánlott ár: 9.900 ft.

 ~Hidratálni mindenkinek kell:
Az első: Clinique Moisture Surge szett, nem teljesen így néz ki, de felismerhető, 3 termék egy áráért :9.400ft.

Második: Clarins Hydra-care set, krém, maszk és testápoló, 12.000ft.

Harmadik: Estée Lauder Hydra-complete szett, 15 milis Idealisttal (egyik imádott termék) 7 mili Advanced Night Repair szérummal (másik imádott termék) és 50 mili lemosóval. 13.800ft

(A Lancome márka is rendelkezik hasonló ajándékdobozzal: Aqua fusion krémmel 10.400ftért, illetve Hydra Zen Neurocalm csomaggal 13.700ftért, ez utóbbi krémet jobban szeretjük :) )

~Low-budget, mégis jó:
+
Ezekről sajnos nem találtam együtt képet, de összecsomagolva kaphatóak. Egy hidratáló gél és egy arcradír, 1.990ftért. Ha gusztusosan akarunk díszíteni/csomagolni, marjunk fel a közeli DM-ből a minitermékek közül egyet a Helia-D újonnan kiadott, fiatalabb bőrre való 15milis kiszerelésű hidratálókrémjeinek valamelyikéből 500ft-ért. (a kék a normál bőrre való, talán azzal van kevesebb kockázat)

~Ha törekszünk a teljes körű szervizre, az Estée Lauderrel:


 










Első a Daywear krém, ami egy antioxidánsokban gazdag ráncmegelőző krém, egészen fiatal kortól használható, hogy elejét vegyük az elégedetlenkedésnek, ugyanazokkal a pluszokkal, mint a fentebb emlitett Hydra-Complete, de csak 10.500ftért.

Második: Future perfect az első pár kis ráncra, segít őket kordában tartani, és próbálja lassítani az időt. A favorit Idealist helyett a szintén favorit Perfectionist szérummal  15.200ftért.

Harmadik: Resilience Lift, ami, mint a neve mutatja, már próbálja feszesíteni is a bőrt, 18.000fFt.

~Ha magyar különlegességgel szeretnénk kedveskedni, és segíteni a ráncokon:


Helia-D krémek (éjszakai és nappali) Szász Endre által tervezett tégelyben, arany futtatással, ára kb. 6.000ft,és gyönyörű!

Ha ez ebben a formában túl sok lett volna, próbálkozzunk meg az utalvánnyal.
Vagy gondolkodjunk el a sminktermékeken.

~Szempillaspirál: univerzális, közkedvelt, nélkülözhetetlen.










A legtöbb luxuskategóriás, azaz csak parfümériában vagy szalonban kapható terméknek van ilyen csomagja, áruk kb. 4.500-tól 6.700ftig terjed, ezért általában két plusz mini terméket kapunk.
Az eladók ebben könnyen tudnak segíteni, és ha családtagnak vesszük, érdemes kifigyelni, milyen fajtát használ, majd hasonló hatású (csakhogy ne legyen egyszerű:dúsító, hosszító, ívelő) spirált kérni az eladótól. Vagy maradni a dúsítónál, az általában beválik. :)

~Sminkpaletta:

Első: sok kicsi sokra megy alapon összeállított Clinique sminkarzenál. Szemránckrém, szemhéjpúder-paletta, spirál, rúzs és lemosó, 12.500ftért

Második: az Estée Lauder egy, ami mindent visz-logikájú paletta. Pirosító, szemhéjpúder, rúzs és szájfény, 9.500ftért.

~M.A.C.:









Első: szemhéjfesték paletta több színben, a hölgy szem-, haj- és bőrszínéhez lehet választani a tökéletes tónust, 8.500ftért.

Második: ugyanaz a koncepció, csak szájra, 5.500ft.

Harmadik: a leghúzósabb, mesterecsetek többféle variációban, 14.000ft.

(Még alternatívát jelent a Rimmel és az Astor márkák újdonságnak számító sminkpalettája, sajnos ezekről nem találtam képet, ezeket még csak újságban láttam, az áruk 2000-3000ft között van valahol.)

~Végül, de nem utolsó sorban egy kis illatos varázslat:

A Lushnál ajándékcsomagok kavalkádja várja az ajándékozni kívánókat, külön karácsonyi
 kiadású, mennyei illatú termékekkel és csomagokkal. Bennfentes informátorunk kedvence a Glamour puss /tartalma:habfürdőtömb, krémparfüm, szappan, fürdőgolyó, arckrém 9490ftért/ és a Lush Pud supersize /habfürdő és szappan egy kilónyi fürdőgolyóban 3990ftért/
Azt azért nem árt tudni, hogy a megajándékozni kívánt hölgy (vagy úr) fürdés vagy inkább zuhanyzás párti-e.
(Hasonlóan csábító, de még ennél is költségesebb csomagokat tudunk beszerezni a L'Occitane üzletekben.)

És persze a sima drogériákban (DM, Rossmann, Schlecker, stb) és a hipermarketekben is ezerféle csomagot találunk a közismert márkáktól /Niveátol-L'orealig/ a legkülönfélébb kencékkel.

Ez a bejegyzés főleg hölgyekre specializálódott, de uraknak is kínálnak már a parfümök mellett arcápolókból összeállított csomagot is, érdemes átnézni a drogériák kiadványait.

Parfümöt könnyű jól választani, ilyenkor tömve vannak a drogériák ajándékcsomagokkal. Mégis, ha magunktól próbálnánk meg illatot választani, akkor nagy kockázatra számíthatunk. Megint csak oda jutunk szépen lassan, hogy mégis jó ötlet az utalvány. :)

Lelőhelyek:
Clarins: Marionnaud, Clarins Váci utca (Glamour Boutique alsó szint), Douglas, Skála, együtmüködő parfümériák
Clinique: Clinique Váci utca, Mammut, Westend, Aréna pláza, Duna pláza, Douglas, Marionnaud, House of Beauty
Estée Lauder: Estée Lauder Váci utca, Mammut, Westend, Aréna pláza, Duna pláza, Douglas, Marionnaud
Helia-D: Douglas, drogériák, hipermarketek
Lancome: Westend, Douglas, Marionnaud, House of Beauty
Lush: Szent István krt. 1., Árkád Bp és Pécs, MOM park,Campona
MAC: Váci utca, Aréna pláza
Astor, Rimmel: drogériák

2 komment

Címkék: mac smink hidratálás lush hellókarácsony hámlasztó kiszerelés clarins lancome szérum estée lauder clinique helia d

A bejegyzés trackback címe:

https://kremmarka.blog.hu/api/trackback/id/tr6262359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyhaj.blogspot.com 2007.12.13. 21:02:38

Öröm nézni, olyan jól mutatnak :-)

Ha már valaki sminket használ, a Clinique olyan jó minőségű, hogy jobban érzi magát a bőr sminkben, mint anélkül - egy ismerős bőrgyógyász főorvosnő szerint legalábbis.

aranyhaj.blogspot.com

Zsuzsella 2007.12.14. 22:05:42

Anyunak vettünk egy Helia D krémet a fekete-fehér tégelyesből ( Szász Endre tervezte még rég). Naggggggggggggggyon szép. De mivel éjszakai van benne , hozzávettem neki egy nappalit is , külön a hagyományos fekete tégelyben .
süti beállítások módosítása